Na nové firemné auto nemusíte čakať!

MHC Mobility ho má skladom!

Nové vozidlo k dispozícii do dvoch týždňov od podpisu zmluvy. V dobe, kedy musí firma na objednané osobné autá neraz čakať aj vyše pol roka to predstavuje veľmi rýchle vyriešenie starostí so zabezpečením mobility zamestnancov. Slovenská pobočka MHC Mobility ho ponúka všetkým podnikom typu s.r.o a akciová spoločnosť.

„V našej garáži sa nachádzajú automobily KIA Cee´d a Hyundai I30, ktoré sú pripravené na nasadenie vo vašej spoločnosti. A to formou operatívneho lízingu už od 238 eur bez DPH na mesiac,“ vysvetľuje Lucia Dobos, Commercial Manager MHC Mobility. „Práve z dôvodu rekordne dlhých čakacích lehôt sme sa rozhodli predobjednať si nové vozidlá s dostatočnou časovou rezervou. A tak už v týchto dňoch môžeme prvé kusy ponúkať našim zákazníkom.“

Skladové autá rozširujú už aj tak bohatý zoznam výhod, ktoré prináša operatívny lízing. Dobre známe sú benefity v podobe prenesenia starostí s vozovým parkom na externého dodávateľa. Ide napr. o servis , pneuservis, riešenie poistných udalostí, či poskytnutie náhradného vozidla. O mobilitu zamestnancov sa tak plne postará leasingová spoločnosť.

 

Klienti naviac získajú istotu v plánovaní cash flow, nakoľko každý mesiac dostanú faktúru v rovnakej výške. Operatívny leasing znamená aj nulovú vstupnú investíciu, preto nie je potrebné mať prostriedky viazané v autoparku. Riziko z neočakávaných opráv alebo poklesu ceny ojazdených vozidiel znáša MHC Mobility. „Netreba zabúdať ani na fakt, že náklady na obstaranie vozidla formou operatívneho lízingu sú nižšie ako pri jeho kúpe do majetku firmy. Splácate totiž iba rozdiel medzi jeho kúpnou cenou a predpokladanou predajnou cenou pri skončení nájmu,“ uzatvára Lucia Dobos. 


Chcete si prenajať auto?

Zavolajte nám
+421 911 044 381

Kontaktujte nás

Newsletter

Prihláste sa na odber a buďte vždy informovaný o aktuálnych ponukách.
Dostávajte najnovšie informácie a špeciálne ponuky týkajúce sa prenájmu vozidiel a služieb.


Táto webová stránka môže používať technológiu cookies predovšetkým na účely zabezpečenia riadneho fungovania, ale tiež na štatistické a reklamné účely. Prijímanie súborov cookie možno odvolať pomocou nastavení prehľadávača. Viac informácií. OK